Gravid: Uge 1 – 35

Til dig, der er gravid i uge 1-35 (eller før du er gravid, hvis du har behov for en samtale), tilbyder jeg særligt følgende:

Jordemoderkonsultation

Vi har god tid til at komme hele vejen rundt om din graviditet og dit kommende barn. – Og hvad der ellers fylder. Selvfølgelig med en masse god information og råd med udgangspunkt i dig.

Har du tænkt på livsstil, motion, vaner, vitaminer, plukkeveer? Hvordan afhjælpe kvalme og opkast og ligamentsmerter? Plet-blødning – hvad er okay? Hvornår skal jeg mærke baby sparke og hvor tit? Hvad er normalt? Hormonelle forandringer, humørsvingninger, ændringer i kærlighedslivet, tilknytning, måske mor til flere? Familieforhold, arvelige sygdomme, diagnoser, tidligere kejsersnit? Eller tidligere hårde og traumatiske fødsler, fødselsangst, gentagne blærebetændelser, bækkengener og øvelser og meget mere, er der tid til at tale om!

Altid tid til dine spørgsmål!

 

Ring til din jordemoder med et spørgsmål/få en second opinion


Ring med et hurtigt spørgsmål, eller spørg om en second opinion. Det koster ingen ting!

 

 

Telefonkonsultation


indeholder det samme som min ”rigtige” jordemoderkonsultation (men jeg kan selvfølgelig ikke mærke på din mave eller lytte hjertelyd).

 

 

Gravidmotion – walk ’n’ talk med din jordemoder


Vi går eller cykler en hyggelig og god tur og snakker om graviditeten.  Få afklaring på dine tanker og spørgsmål.
(Det er ikke en konsultation, og jeg foretager ikke nogen undersøgelser – det er en mulighed for en mere fri snak med din jordemoder samtidig med, at vi får noget luft.)

 

Se mere om mine enkelte ydelser under fanen “Jeg tilbyder”.