Højgravid: Uge 36 – 42

Til dig, der er højgravid (ca. uge 36-42), tilbyder jeg særligt følgende:

 

Jordemoderkonsultation


En eller flere konsultationer til dig, der er højgravid. Har særligt fokus på den kommende fødsel og hvad, der er vigtig for dig. Vi taler bl.a. også om amning og det nye familieliv.

Kender du til: Plukkeveer? Måske er de taget til? Hvordan skal du forvente at mærke baby nu? Ondt i kroppen, bækkensmerter, kvalmen er tilbage, eller andre ting. Hvad skal du pakke og gøre klar til fødslen? Hvad skal med på hospitalet f.eks. autostol? Oplever du hovedpine, synsforstyrrelser, mere væske i kroppen?

Hvordan ligger baby i maven? Står hovedet nedad? Hvis ikke, hvad så? Tyngdefornemmelse og smerter. – Alt hvad du har på hjertet! Og vi har god tid til at komme hele vejen rundt.

 

Telefonkonsultation


indeholder det samme som min ”rigtige” jordemoderkonsultation (men jeg kan selvfølgelig ikke mærke på din mave eller lytte hjertelyd).
Du kan også ringe, hvis du bare har et enkelt spørgsmål, eller hvis du vil have en second opinion. En kort samtale koster ikke noget.

 

 

Fødselsforberedelse (individuel eller på hold)


Nogle siger, at en fødsel er som et marathon. Ville du stille op uden at være i træning? Det er forskelligt, hvor meget fødselsforberedelse man får tilbudt i det offentlige – fra et foredrag i et auditorium til flere timer i mindre grupper. Hos mig bliver du under alle omstændigheder klædt ordentligt på til fødslen! Den bedste mestring af veerne, forskellige former for smertelindring – naturlig og medicinsk. Viden om fødslens faser og udvikling. Hvis det bliver kejsersnit – planlagt eller akut – er det godt at vide, hvad du kan forvente. Amning og den nye familie/tilknytning og efterfødselsreaktioner.

 

Hindeløsning/samtale


Naturlig igangsættelse af fødslen uden medicin eller indgreb. Ring og lad os få en snak om, hvorvidt det er det rigtige for dig. Tilbuddet indbefatter altid en samtale og ud- og indvendig undersøgelse.

 

 

Igangsættelsessamtale


Til dig, der er gået over termin og gerne vil vide mere. Eller har behov for mere uddybende information og vejledning om de forskellige former for igangsættelsesmetoder. Evt. tilbud om hindeløsning.

 

Se mere om mine enkelte ydelser under fanen “Jeg tilbyder”.