Fødselsmodning

 

Har du hørt om hindeløsning? Måske går du og overvejer, om det er noget, du skal? Så kontakt mig. Jeg vil meget gerne tale med dig og vejlede dig med udgangspunkt i dig og dine forhold i graviditeten.

Hindeløsning er en indvending massage af fosterhinderne, der er omkring toppen af barnets hoved, så de forsigtigt løsnes fra livmodervæggen. Ved hindeløsning udløses prostaglandiner, der er det fødselsfremmende hormon. Det kan være en af de naturlige måder at sætte fødslen i gang på. Ring til mig eller send mig en e-mail, så taler vi om, om det er noget for dig.

Hvis du ønsker en hindeløsning, vil jeg altid først forholde mig til din graviditet og hvor langt, du er i graviditeten. Jeg laver også altid først en almindelig udvendig undersøgelse af maven og lytter til dit barn. Derefter mærker jeg på dig indvendig for at kunne vurdere, om det er muligt at lave en hindeløsning.

Selve undersøgelsen eller hindeløsningen er ikke farlig for hverken dig eller din baby. Vi taler også om, hvad du kan forvente bagefter f.eks. lidt pletblødning eller flere plukkeveer, som måske sætter selve fødslen i gang (det er jo også ønsket), eller om de bare driller og forsvinder igen om aftenen. Jeg lægger stor vægt på, at du føler dig velinformeret.

 

Tryk for at se mine andre ydelser.