Fødselsforberedelse (individuel)

 

En fødsel er en rejse i ukendt land, og man kan ikke planlægge alt eller være 100 % forberedt. – Men man kan forberede sig så godt som muligt. Endda så godt, at fødslen ikke bliver et smerteforløb, der bare skal overstås, men en styrket oplevelse, da du og din partner har lært at mestre veerne og fået redskaber til at tage styringen i ve-arbejdet langt hen af vejen.

Det lyder måske lidt vildt. Men med en grundig fødselsforberedelse hos mig får du og din partner nogle helt konkrete redskaber/ hjælpemidler og en grundig viden om fødslen, så du/I trygt kan gå fødslen i møde. I lærer bl.a., hvordan du som gravid – i stedet for at spænde op og modarbejde veerne – kan arbejde med og understøtte den naturlige proces, der er i gang, når veerne tager til. – Alt det hører du/I meget mere om, når vi ses til min fødselsforberedelse.

Jeg kan røbe her, at nogle af kodeordene er afspænding, bevægelse og vejrtrækning koblet sammen med en masse nyttig viden omkring det, der sker i kroppen fra fødslens spæde start, til jeres baby og moderkagen er født.

Vi gennemgår mulighederne for smertelindring – både den naturlige og medicinske form, og vi taler om, hvordan din partner kan hjælpe dig i fødslens faser. Jeg forklarer også mere om, hvad jordemoderen egentlig laver under fødslen. Vi taler også om, hvad der kan ske, hvis fødslen ikke forløber som forventet.

Desuden taler vi om emner, der har betydning i graviditeten og for tiden efter fødslen, f.eks. forandringer i kroppen, forventninger til sig selv og hinanden, amning og teknik, amning vs. flaske, forældreskabet, den første tid derhjemme efter fødslen og det at blive en ny familie.

Ved individuel fødselsforberedelse kun for dig (og med din partner) er al snakken naturligvis koncentreret mere om dig/jer. Jeres spørgsmål og ønsker vil selvfølgelig derfor meget mere præge fødselsforberedelsen.

Tilbuddet er naturligvis både til første- og fleregangsfødende.

Tryk for at se mine andre ydelser.