Igangsættelsessamtale

Denne samtale tilbyder jeg til dig/jer, der er gået over termin og gerne vil vide mere. Eller har behov for mere uddybende information og vejledning om de forskellige former for igangsættelsesmetoder af både medicinsk og ikke medicinsk karakter.

Jeg tager udgangspunkt i din graviditet og der, hvor du står lige nu.

Konsultationen indeholder altid en almindelig undersøgelse af mor, mave og barn. Vi taler igangsættelse af fødslen helt igennem. Det kan også være, at du har andre ting, som spiller ind. Dem taler vi selvfølgelig også om. Meningen er, at du efter min vejledning og undersøgelse skulle være rigtig godt klædt på til at tage et informeret valg på hospitalet, hvis fødslen ikke når at gå i gang af sig selv. Det vigtigste er, at du føler dig godt informeret og har haft mulighed for at få spurgt om alt det, der fylder.

Det får du hos mig.

Du er også altid velkommen til at ringe til mig efter en undersøgelse på hospitalet, hvis du føler dig lidt forvirret, eller hvis du blot vil have en second opinion. Jeg vil dog anbefale, at vores samtale helst ligger omkring eller lige efter din terminsdato og gerne nogle dage før din tid på hospitalet. Så har du og din partner bedre muligheder for at fordøje informationerne og være mest mulig forberedt til samtalen/undersøgelsen på hospitalet. – Der kan tiden nemlig være knap og informationerne mange, også selvom personalet på hospitalet ønsker at give jer en rigtig god behandling.

Jeg vil også gerne tilbyde dig mulighed for en hindeløsning, hvis forholdene er til det. Se mere under ”Hindeløsning”.

Tryk for at se mine andre ydelser.