Om mig

Jeg har haft rigtig mange gravide og kommende forældre gennem mine hænder. Jeg har både været med til rigtig mange naturlige fødsler og været jordemoder til mere komplicerede fødsler, men fælles for dem alle er, at jeg har hjulpet mange dejlige børn til verden. Jeg har støttet og guidet kvinder og par gennem den vilde og fantastiske rejse, som en fødsel er. Jeg har stået ved siden af for at hjælpe den lille ny til sine første måltider, og jeg har støttet mødre i at blive trygge ved amningen både på barselsgangen og på talrige hjemmebesøg.

Men en ting er at være jordemoder – noget andet er selv at føde. Ud over min professionelle erfaring som jordemoder har jeg også selv oplevet fødslen på egen krop. Første gang fødte jeg på Hvidovre Hospital med min egen private jordemoder. Anden gang var en planlagt hjemmefødsel – en kæmpe oplevelse!

Undersøgt af Styrelsen for Patientsikkerhed!
Styrelsen for Patientsikkerhed undersøger, om der er risiko for patienternes sikkerhed. Styrelsen har også undersøgt min klinik – og der blev ikke fundet nogen problemer. Her er et link til tilsynsrapporten.

Graviditet, fødsel og barsel er noget helt unikt. Fra den tidlige graviditet over fødslen og den første tid som nye forældre, gennemgår man som mor (og far) en helt speciel proces. Både fysisk, inde i kroppen, men også mentalt. Og man oplever denne her enestående og livsbekræftende proces, samtidig med at man kan blive overvældet af de bekymringer – og måske frustration og angst – som en graviditet også kan fremkalde.

Man skal være godt forberedt. Det er mit bedste råd. – Og min egen klareste erfaring. Med en grundig vejledning fra sin jordemoder får man taget kærligt og professionelt hånd om sin graviditet. – Mit arbejde er at styrke dig i processen og være med til, at du som gravid føler, at du lykkes med opgaven – din graviditet, din fødsel og din rolle som mor. Uanset om det er for dit første, andet, tredje eller fjerde dejlige barn. Selvfølgelig vil jeg også meget gerne tale med den kommende far, din partner eller hvem, der er dig nærmest i din situation. Det giver så meget mening, at din nærmeste også er godt forberedt. Både for hans eller hendes egen skyld, men også for at kunne styrke dig, når du får brug for det.

Hos mig er der tid og rum til det, der fylder og er vigtigt. Men der er også tid til det, som måske ikke lige synes så væsentligt.

At få talt ordentligt sammen og have tiden er meget vigtigt for mig og min praksis. Jeg har altid fokus på den enkelte kvinde og arbejder ud fra hendes individuelle behov og ønsker. – Vi kigger hinanden i øjnene, for det er sådan, at jeg lærer dig og din graviditet at kende. Jeg mærker på din mave og lytter til din babys hjerterytme, ligesom jeg laver de udvendige undersøgelser. Jeg tager også meget gerne på barselsbesøg hjemme hos dig. Det kunne være for at tale din fødsel igennem eller hjælpe dig i gang med amningen og samtidig vurdere din lille nyfødtes trivsel. Alt sammen efter hvad du og din partner har behov for.

Trine Juul - Din private jordemoder

Jeg er ikke en online-jordemoder, og du kan ikke forvente at få svar over en chat eller via Facebook. En fødsel foregår i den virkelige verden. Og det gør vores jordemoderkonsultationer også. Når det er sagt, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig. Både for at stille et spørgsmål, eller for at bestille en tid. Vi kan også sagtens tage en jordemoderkonsultation over telefonen, hvis vi ikke har mulighed for at mødes.


Min baggrund

Jeg blev selv født på Næstved Sygehus og har haft mine dejlige barne- og ungdomsår i Mogenstrup, på Møn og i Vordingborg. Så jeg føler, at jeg hører til hernede på Sydsjælland. Jeg flyttede i 2005 til København og blev uddannet jordemoder fra Professionshøjskolen Metropol i København i juni 2010. Samme år fik jeg min autorisation. Men efter nogle gode år i København, hvor jeg bl.a. samlede erfaring fra Rigshospitalet og Hvidovre Hospital, måtte jeg og min familie sydpå igen.

Vi bor i dag i Vordingborg, hvor vores dreng går i skole og vores pige går i daginstitution. Min mand er jurist, og han pendler hver dag til København, hvor han arbejder. Han kommer også hernede fra, så det med at bo i storbyen, det er der ingen af os, der gider.

Vi nyder den dejlige natur, der er lige uden for bygrænsen hernede. Og om sommeren sejler vi på ture i vores lille båd eller tager på rejser i Skandinavien.

Du kan se mere om min erfaring og kurser her. 

Hos mig vælger du helt selv, om du ønsker at bruge mig som supplement til dine andre jordemoderbesøg i det offentlige, eller om du ønsker at gå hos mig gennem hele din graviditet. Du kan ikke føde med mig, som jeg arbejder lige nu, men jeg står til rådighed – altid – før og efter fødslen.

Du kan læse mere om, hvad andre siger om deres forløb hos mig her. 


Jeg er medlem af Jordemoderforeningen.

Min jordemoderautorisation fremgår af register over autoriserede sundhedspersoner. Du kan se den her: https://stps.dk/da/ds/opslagautreg/

Mit arbejde er sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende og er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.