Hvad andre siger om mig og min praksis:

MARIE-LOUISE OG PETER

Nykøbing F.

“Sidder og er så lettet, efter at min kone og jeg, netop har haft besøg af Trine. Behagelig og yderst kompetent, samt ikke mindst menneskelig. Vi havde en masse bekymringer, som vi føler vi fik rigtig gode svar på. Her vil vi henvende os igen. Og hun får vores bedste anbefalinger.”

Trine Juul - Din private jordemoder

KATJA

Slagelse

“Hos Trine har vi fået hjælp til at få etableret en god amning af vores søn. Hun er meget kompetent, nede på jorden, praksis fokuseret og hjertevarm, vi føler os rigtig godt klædt på til at magte opgaven herfra takket været Trine. Hun får derfor vores varmeste anbefalinger 💙”

Trine Juul - Din private jordemoderSELENA

Nykøbing F.

“Det eneste jeg er ked af ved at havde været hos Trine,
er at jeg ikke havde fundet hende noget før!

Efter flere dage med mange smerter, ingen søvn, hospitalsbesøg med lidt for travlt personale til at opdage en pind, googlede jeg mig frem til Trine og fik en samtale.

Allerede dagen efter havde hun presset mig ind i sin kalender
til en omgang rebozo og snak.🌸

Jeg har ikke én gang i min nu 9 mdr. lange graviditet følt mig SÅ godt taget imod, hørt, forstået og hjulpet af en jordmoder. 👩🏼‍⚕️ Trine mærkede på min mave og sagde anerkendende at hun godt kunne forstå mine smerter, da den lille bøvs i maven havde lagt sig skævt ved mit bækken.
Hvilket gør rimelig ondt!

Det var altså lykkes at gå forbi næsen på ikke mindre end 5 jordmødre på en travl fødegang, forskudt over 6 dage. Trine opdagede det straks og hjalp mig med rebozo og øvelser vi kunne lave hjemme efterfølgende!

Nu her to dage efter besøget hos Trine har jeg det intet mindre end dejligt i kroppen. Jeg føler lillemanden har fundet sin rette vej👶🏻 Jeg har kunne sove😴 Og når han på et tidspunkt vælger at ville have fødselsdag, så har jeg takket være Trine energien til at gå fødslen i møde med styrke.🤞🏻

Jeg anbefaler Trine til ALLE. Der er ingen tvivl om at når vi en dag skal have en nr. 2, så vil jeg tidligt i graviditeten opsøge Trine og have hende med på vores vej. 👶🏻♥️

Tak Trine, fra både mig, min kæreste og lille dreng derinde!🤰🏼”

Trine Juul - Din private jordemoder

MIKKEL OG TRINE

Næstved

“Vi kontaktede Trine dagen før en helligdag, efter 2 måneders kamp med at få amningen til at fungere. Min kæreste kunne næsten ikke mere, men samtidig ville hun SÅ gerne og hendes mavefornemmelse sagde, at det her kunne hun altså godt.

Hun havde haft alt: sår, indvendig svamp, brystbetændelse og Raynauds syndrom og værst af alt havde vi en søn, der tabte sig. – Sundhedsplejerskerne havde beordret suttebrikker og modermælks-erstatning.

Trine kom samme dag, 2 timer efter vi havde ringet. Hun var lige det, som vi havde behov for. Mega professionel, grundig, rolig, lyttende, opmuntrende og så ved hun virkelig, hvad hun taler om. 

Hun skræddersyede en plan til os i samråd med os efter, at hun havde taget sig god tid til at se amningen og hørt vores historie. Samtlige af hendes råd og tips, store som små, hjalp og en uge efter, at hun havde været hos os, fuldtidsammede min kæreste vores søn, og herefter tog vores lille mand fint på og udviklede endda en lille dobbelthage.

Så trods, at min kæreste selv havde læst stolpe op og stolpe ned om amning og spurgt flere sundhedsplejersker til råds løbende, så kunne Trine altså virkelig gøre en forskel for os.

Vi kan derfor kun give de varmeste anbefalinger af Trine. For os var hun lige det der skulle til for, at få vores drøm om fuldtidsamning til at gå i opfyldelse.”

Trine Juul - Din private jordemoder

JULIE

Næstved

“Det var en helt perfekt fødsel uden komplikationer eller andet ubehag
(fraset veer selvfølgelig, dem bliver jeg aldrig fan af). 

Men helt fantastisk, at få en positiv fødselsoplevelse. Jeg er sikker på, at en stor del af, at fødslen gik så godt var, at vi havde haft dig på besøg forinden. Jeg var mentalt helt gearet til en god fødsel og var så klar og forberedt. Både min mand og jeg var i total kontrol hele vejen igennem. 

Og så er overskuddet selvfølgelig også noget højere ved en 3 timers fødsel, end ved en 40 timers fødsel som jeg havde sidste gang, så det spillede nok også lidt ind. Men under alle omstændigheder skal du have tusind tak endnu engang, det var virkelig en stor hjælp, at blive mentalt klædt så godt på til fødslen og en kæmpe hjælp, at jeg kunne møde op til fødslen kampklar og med et positivt sind – og ikke med den fødselsangst og frygt jeg ellers havde gået med i kroppen.”

Trine Juul - Din private jordemoder

MARIA OG MORTEN

Sorø

“Vi søgte efter en privat jordemoder, og til vores held fandt vi Trine.

Trine kom hjem til os om eftermiddagen, og vi havde nogle fantastisk udbytterige timer sammen.

Det var både teoretisk og praktisk, og Trine gennemgik tiden op til fødslen, alle fødslens faser samt efterforløbet. Hun spottede hurtigt hvilke emner, der lå os særligt på sinde, og formåede at gennemgå dem alle på en måde, der gav os tryghed og ro.

Trines besøg var en god og lærerig oplevelse som vi klart vil anbefale andre.

Mvh. Morten og Maria”

Trine Juul - Din private jordemoder

LASSE

Vordingborg

“Min kone og jeg var igennem et godt og trygt fødselsforberedelsesforløb med Trine, som foregik hjemme hos os selv. Vi fik talt alle faser igennem og trænet øvelser, hvor jeg som mand og kommende far kunne støtte og smertelindre min kone bedst muligt op til og igennem fødslen.

Det var rart at det kunne foregå hjemme, og vi ikke skulle køre til København, som vi tidligere havde gjort i forbindelse med graviditeten.

Nu når vi er på den anden side af fødslen, så ser jeg tilbage på, hvor rart det var at være forberedt og klar over hvad der foregik, selvom vores fødsel var rigtig lang og hård, så var jeg på intet tidspunkt utryg – takket være nogle gode jordemødre på sygehuset og ikke mindst fordi vi var blevet rigtig godt klædt på af Trine.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Trine Juul - Din private jordemoder

GRY

Haslev

“Når man møder Trine, er der ingen tvivl om, at man er i trygge hænder. Trine går meget professionelt til sine klienter, og hun sørger for, at man som klient er klar over hvad der foregår, samt er forberedt på behandlingerne. Ved behov kan Trine altid kontaktes, hvor jeg altid har oplevet en kompetent rådgivning.

Det er tydeligt at Trine brænder for sit arbejde, og altid vægter klientens bedste, frem for hvad hun kan tjene penge på, hvilket er meget betryggende.
Alt i alt en meget positiv oplevelse at komme hos Trine, og helt klart noget jeg vil anbefale andre. “

Trine Juul - Din private jordemoder

MIE

Lundby

Nærvær, høj faglighed, opmærksomhed og tid til dine behov er de nøgleord, der beskriver Trine. – Hendes gode råd og vejledning er guld værd! Uanset om du er 1. eller 4. gangsfødende kan hun give dig råd og vejledning, både i løbet af din graviditet, op til fødslen og så tilbyder hun endda efterfødselssamtaler. 

Trine er nærværende, lyttende, opmærksom og forstår at sætte sig ind i din situation. Er du det mindste i tvivl og har du behov for et supplement til det offentlige tilbud, er hun guld værd! 

Trine har mine varmeste anbefalinger.

Trine Juul - Din private jordemoder

HODAN

Jordemoderkollega

“Jeg har kendt Trine siden studietiden, og jeg har arbejdet sammen med hende på Hvidovre Hospital. Som menneske er Trine et kærligt, varmt og ærligt menneske. Som fagperson er hun dygtig og fagligt opdateret, samtidig med at hun besidder en ro og ydmyghed, som alle er vigtige kompetencer at have som jordemoder. Jeg kan på det varmeste anbefale Trine til alle gravide, som søger en ærlig, empatisk og kompetent jordemoder.”

Trine Juul - Din private jordemoder

MALENE

Vordingborg

“Jeg har nu været igennem to graviditeter, hvor de begge har været ukomplicerede. Dog måtte jeg første gang opgive min drøm om amning, fordi jeg ikke kunne finde den rette vejledning. Anden gang blev jeg vejledt af skønneste Trine, og nu har jeg fuldammet i 6 måneder. Jeg havde ikke klaret den uden hende. Hun taler til en i øjenhøjde, og man går derfra med ro i maven. Skal jeg nogensinde have barn nr. 3, så vil jeg have hende med hele vejen. En KÆMPE anbefaling herfra.”

Trine Juul - Din private jordemoder

CELINA

Vordingborg

“Når du møder Trine, så fornemmer du straks hendes rolige og imødekommende facon. Hendes personlighed er venlig og hjertevarm, og hun tager sig tid til at få snakket om de spørgsmål og emner, som du har i tankerne. Jeg føler, at man kan spørge om alt, da hun altid er god til at komme ned i øjenhøjde. Du mærker hendes nærværende måde at være på og hendes oprigtige interesse for ens tanker og problemer.

Trine er indbegrebet af ordet ”omsorgsfuld”. Det er umuligt ikke at lægge mærke til, og jeg føler mig altid taget godt imod. Der er ingen tvivl om, at Trine har hjertet på rette sted. Hun har prøvet mange forskellige ting indenfor jordemoderfaget.

Du skal vælge Trine som din private jordemoder eller fødselsforberedelse, hvis du vil have et forløb, hvor der rent faktisk er tid til dig, og hvor du igennem hele din graviditet føler dig i trygge hænder.”

Trine Juul - Din private jordemoder

MARLENE OG HENRIK

København N

“Vi følte os meget bedre klædt på efter at have været hos Trine, som var meget professionel og sympatisk. Vi kan klart anbefale Trine til andre gravide. Jeg venter vores første barn og er i graviditetsuge 30. Vi bookede en tid hos Trine som et supplement til det offentlige tilbud, da vi ønskede at have bedre tid og en mere grundig vejledning i forhold til den sidste tid i graviditeten og den kommende fødsel.”

Trine Juul - Din private jordemoder