Herunder kan du læse, hvad andre siger om mig og min praksis.

 

MARIA OG MORTEN

Sorø

“Vi søgte efter en privat jordemoder, og til vores held fandt vi Trine.

Trine kom hjem til os om eftermiddagen, og vi havde nogle fantastisk udbytterige timer sammen.

Det var både teoretisk og praktisk, og Trine gennemgik tiden op til fødslen, alle fødslens faser samt efterforløbet. Hun spottede hurtigt hvilke emner, der lå os særligt på sinde, og formåede at gennemgå dem alle på en måde, der gav os tryghed og ro.

Trines besøg var en god og lærerig oplevelse som vi klart vil anbefale andre.

Mvh. Morten og Maria”

Trine Juul - Din private jordemoder

LASSE

Vordingborg

“Min kone og jeg var igennem et godt og trygt fødselsforberedelsesforløb med Trine, som foregik hjemme hos os selv. Vi fik talt alle faser igennem og trænet øvelser, hvor jeg som mand og kommende far kunne støtte og smertelindre min kone bedst muligt op til og igennem fødslen.

Det var rart at det kunne foregå hjemme, og vi ikke skulle køre til København, som vi tidligere havde gjort i forbindelse med graviditeten.

Nu når vi er på den anden side af fødslen, så ser jeg tilbage på, hvor rart det var at være forberedt og klar over hvad der foregik, selvom vores fødsel var rigtig lang og hård, så var jeg på intet tidspunkt utryg – takket være nogle gode jordemødre på sygehuset og ikke mindst fordi vi var blevet rigtig godt klædt på af Trine.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Trine Juul - Din private jordemoder

GRY

Haslev

“Når man møder Trine, er der ingen tvivl om, at man er i trygge hænder. Trine går meget professionelt til sine klienter, og hun sørger for, at man som klient er klar over hvad der foregår, samt er forberedt på behandlingerne. Ved behov kan Trine altid kontaktes, hvor jeg altid har oplevet en kompetent rådgivning.

Det er tydeligt at Trine brænder for sit arbejde, og altid vægter klientens bedste, frem for hvad hun kan tjene penge på, hvilket er meget betryggende.
Alt i alt en meget positiv oplevelse at komme hos Trine, og helt klart noget jeg vil anbefale andre. “

Trine Juul - Din private jordemoder

MIE

Lundby

Nærvær, høj faglighed, opmærksomhed og tid til dine behov er de nøgleord, der beskriver Trine. – Hendes gode råd og vejledning er guld værd! Uanset om du er 1. eller 4. gangsfødende kan hun give dig råd og vejledning, både i løbet af din graviditet, op til fødslen og så tilbyder hun endda efterfødselssamtaler. 

Trine er nærværende, lyttende, opmærksom og forstår at sætte sig ind i din situation. Er du det mindste i tvivl og har du behov for et supplement til det offentlige tilbud, er hun guld værd! 

Trine har mine varmeste anbefalinger.

Trine Juul - Din private jordemoder

HODAN

Jordemoderkollega

“Jeg har kendt Trine siden studietiden, og jeg har arbejdet sammen med hende på Hvidovre Hospital. Som menneske er Trine et kærligt, varmt og ærligt menneske. Som fagperson er hun dygtig og fagligt opdateret, samtidig med at hun besidder en ro og ydmyghed, som alle er vigtige kompetencer at have som jordemoder. Jeg kan på det varmeste anbefale Trine til alle gravide, som søger en ærlig, empatisk og kompetent jordemoder.”

Trine Juul - Din private jordemoder

MALENE

Vordingborg

“Jeg har nu været igennem to graviditeter, hvor de begge har været ukomplicerede. Dog måtte jeg første gang opgive min drøm om amning, fordi jeg ikke kunne finde den rette vejledning. Anden gang blev jeg vejledt af skønneste Trine, og nu har jeg fuldammet i 6 måneder. Jeg havde ikke klaret den uden hende. Hun taler til en i øjenhøjde, og man går derfra med ro i maven. Skal jeg nogensinde have barn nr. 3, så vil jeg have hende med hele vejen. En KÆMPE anbefaling herfra.”

Trine Juul - Din private jordemoder

CELINA

Vordingborg

“Når du møder Trine, så fornemmer du straks hendes rolige og imødekommende facon. Hendes personlighed er venlig og hjertevarm, og hun tager sig tid til at få snakket om de spørgsmål og emner, som du har i tankerne. Jeg føler, at man kan spørge om alt, da hun altid er god til at komme ned i øjenhøjde. Du mærker hendes nærværende måde at være på og hendes oprigtige interesse for ens tanker og problemer.

Trine er indbegrebet af ordet ”omsorgsfuld”. Det er umuligt ikke at lægge mærke til, og jeg føler mig altid taget godt imod. Der er ingen tvivl om, at Trine har hjertet på rette sted. Hun har prøvet mange forskellige ting indenfor jordemoderfaget.

Du skal vælge Trine som din private jordemoder eller fødselsforberedelse, hvis du vil have et forløb, hvor der rent faktisk er tid til dig, og hvor du igennem hele din graviditet føler dig i trygge hænder.”

Trine Juul - Din private jordemoder

MARLENE OG HENRIK

København N

“Vi følte os meget bedre klædt på efter at have været hos Trine, som var meget professionel og sympatisk. Vi kan klart anbefale Trine til andre gravide. Jeg venter vores første barn og er i graviditetsuge 30. Vi bookede en tid hos Trine som et supplement til det offentlige tilbud, da vi ønskede at have bedre tid og en mere grundig vejledning i forhold til den sidste tid i graviditeten og den kommende fødsel.”

Trine Juul - Din private jordemoder